NASZ SERWIS:

serwis opo SpeedGum Warszawa

ul. Jagielska 25/27
02-886 Warszawa
tel: +48 609 439 256
E-mail: kontakt@kola-samochodowe.pl 

 Sprawdź jak do nas dojechać...

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności określa zasady ochrony danych osobowych na stronie kola-samochodowe.pl

Administratorem (Sprzedający) danych osobowych jest firma Mario Mariusz Kożuchowski, Studzianka 116, 21-532 Łomazy.

NIP: 537-197-97-13

REGON: 060237215

Sprzedający oświadcza, że przetwarza dane osobowe Zamawiających zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).
Sprzedający oświadcza, że dane osobowe są przetwarzane z zachowaniem odpowiednich środków technicznych i organizacyjnych, zgodnych z wymaganiami polskiego prawa.

Prawa przysługujące Klientowi

Zamawiającemu przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Zamawiającemu przysługuje prawo do usunięcia konta z serwisu. Usunięcie konta jest nieodwracalne i oznacza usunięcie wszystkich danych osobowych zamawiającego znajdujących się w ramach danego konta.

Bezpieczeństwo

Wszystkie dane Klienta są chronione w sposób zapewniający niewydostawanie się danych osobowych jak również poufnych informacji do innych podmiotów trzecich.

Cel zbierania danych

Wszelkie dane podane przez Klienta są przetwarzane przez Sprzedającego w celu realizacji zamówienia oraz do zapewnienia kontaktu między Klientem a Sprzedającym.
Klient wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez sprzedawcę w celu realizacji i obsługi zamówienia akceptując REGULAMIN

Pliki cookies.

Serwis prowadzony przez Administratora wykorzystuje pliki Cookies. Przez „pliki Cookies” należy rozumieć porcje informacji zapisane w formie tekstu, wysyłane przez serwer na którym znajduje się Serwis i zapisywane w pamięci urządzenia końcowego Użytkownika.

Informacje zgromadzone na podstawie plików Cookies wykorzystywane są przez Administratora w celu dostarczenia usługi świadczonej drogą elektroniczną, a także w celach statystycznych i marketingowych. Informacje te nie zawierają danych osobowych ani informacji poufnych.

Użytkownik w każdej chwili może przejrzeć i usunąć pliki Cookies zapisane na swoim urządzeniu końcowym w sposób
wskazany przez producenta swojej przeglądarki internetowej.

Użytkownik w każdej chwili może wyłączyć obsługę przyjmowania plików Cookies w sposób wskazany przez producenta swojej przeglądarki internetowej, jednak może to uniemożliwić świadczenie usług drogą elektroniczną przez Administratora.

Administrator informuje, że przechowuje zapytania HTTP kierowane serwera obsługującego Serwis w celu analizy i
optymalizacji pracy tego serwera oraz Serwisu. Odwiedzane zasoby są identyfikowane poprzez adresy URL, a informacje
przechowywane w plikach logów serwera są następujące:
- publiczny adres IP komputera z którego nadeszło zapytanie w tym może to być bezpośrednio komputer użytkownika,
- nazwę stacji klienta - identyfikacja realizowana przez protokół http o ile jest możliwa,
- czas nadejścia zapytania,
- kod żądania http,
- kod odpowiedzi http,
- adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (tzw referer link) - w przypadku gdy przejście do strony
Serwisu nastąpiło przez odnośnik,
- informacje o przeglądarce użytkownika,
- informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP

Dane przechowywane w plikach logów serwera są anonimowe i nie są kojarzone z konkretnymi osobami odwiedzającymi Serwis.

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl